Wat wij doen

Wij verzorgen alle schilderwerkzaamheden binnen en buiten, maar ook uw behangwerk verzorgen wij graag.

Vakkundig buitenschilderwerk behoort, net als het noodzakelijke onderhoud, tot de belangrijkste activiteiten van ons schildersbedrijf. Het gaat hierbij niet alleen om de juiste uitstraling, maar vooral ook om het juiste verfsysteem, de juiste voorbehandeling van de ondergrond (schuren en plamuren) en de opbouw van de verflagen. De behandeling is afhankelijk van de staat van onderhoud, de locatie en uw persoonlijke wensen. Wij bepalen in nauw overleg met u het gewenste proces, zodat uw woning na ons vertrek precies die uitstraling heeft die u voor ogen had.

Deco Garant kan ook al het binnen schilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres. Uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent bovendien waarde behoud in de toekomst. Wist u dat u in de wintermaanden korting krijgt op binnen schilderwerk?

De kleuren van muren bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van het interieur. Daarom zijn kleuren van ons totale assortiment uitstekend op elkaar afgestemd. Wij kunnen ook uw behangwerk verzorgen. Natuurlijk in alle denkbare kleuren en dessins. Daarbij zijn prachtige combinaties mogelijk voor elk interieur. Laat u verrassen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. En ook hier geldt, korting in de wintermaanden!

Schuiven naar boven