Over ons

Deco Garant is een kleine onderneming, maar in staat tot grote prestaties. Onze jarenlange ervaring is een groot voordeel voor u als klant. Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om een eerlijke, betrouwbare en prettige relatie met onze klanten op te bouwen. Dat is prettig voor u, maar ook wij ervaren dat als plezierig werken.

Al onze klanten worden met dezelfde persoonlijke aandacht benaderd. Ervaring, vakmanschap en strakke planning geven u het voordeel van scherpe tarieven, die wij voor iedereen berekenen.

Door efficiënt te werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat. Zo gaat uw schilderwerk een lange tijd mee. Voorafgaand aan het schilderwerk bekijken we de conditie en staat van het te schilderen object. Op deze manier kunnen wij doelgericht te werk gaan. Dankzij onze ervaring in het schildersvak kunnen wij uw schilderwerk zeer nauwkeurig uitvoeren. Wij leveren altijd een strak en duurzaam resultaat.

De kwaliteit van het schilderwerk wordt gewaarborgd door de vele tevreden klanten. Deco Garant werkt als klein en lokaal schildersbedrijf resultaatgericht, op efficiënte en nauwkeurige wijze. En onze materialen zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij kunnen u ook van uitgebreid advies voorzien op het gebied van kleurgebruik, materialen en toepassingen. We bieden u een totaalpakket voor al uw schilderwerk.

Schuiven naar boven