APC Concept

Wij hebben het nieuwe Alaska Prime Color Concept om voordelig uw wanden en plafonds te laten spuiten.

WAAROM LATEX SPUITEN?

  • Snelle en schone uitvoering
  • Goedkoper dan het traditionele rollen
  • Strak resultaat
  • Geen aanzetten en strepen
  • Doorgaans uw woning binnen 1 werkdag klaar
  • Betere dekking door egaal aanbrengen van de latex

Maar wat houdt ons concept nou precies in? 

Eigenlijk heel simpel. Alle werkzaamheden die u zelf doet heeft u zelf terug verdiend.

Latex spuiten brengt een hoop voorbereidingen mee. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de vloer/ramen en deuren of andere elementen die niet gespoten moeten worden netjes zijn afgeplakt of afgedekt. Dit scheelt ons een hoop werk en bespaart u veel extra kosten.

Geen idee welke materialen u moet gebruiken? Wij kunnen u het hele afplak pakket op maat leveren, hierin zit alles wat u nodig heeft. Ter plaatse leggen wij u precies uit hoe u alles afplakt en afdekt. Voor dat wij daadwerkelijk beginnen met latex spuiten lopen we alles nog even na en zullen eventueel nog kleine aanpassingen maken. Hier vindt u onze voorbereidingstips.

Met ons concept veel geld besparen bij de klus?

Zeker! Met Alaska Prime Color Concept worden wanden en plafonds gespoten in 1 kleur (Alaska wit) met een primer latex die zowel dient als primer, tussenlaag en afwerklaag in 1, dit is al veel langer bekend bij de  buiten verven en lakken voor het houtwerk op woningen, maar nu dus ook in de vorm van latex. Hierin zijn wij uniek en voorloper op gebied van latex spuiten. Het grote voordeel zit in de afwerking, dit betekent in de praktijk dat wij 2 lagen latex op 1 dag spuiten met dezelfde verf.

Het grote voordeel voor u is, dat u zelf kunt bepalen wat er uiteindelijk met de muren gaat gebeuren (ervan uitgaande dat de plafonds niet meer bewerkt zullen worden). U kunt de muren zo laten, dit geeft een prachtig helder wit resultaat die jaren meegaat, maar u kunt er ook voor kiezen om een muur te behangen of in kleur te sausen. De muren zijn immers goed behandeld en er is een perfecte ondergrond gecreëerd.

En natuurlijk niet onbelangrijk. De kosten kunnen wij op deze manier flink reduceren t.o.v. regulier latex spuiten en met een prachtig eindresultaat.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere soorten afwerkingen en kleuren, tevens spuiten wij ook deuren en keukens. Daarnaast kunnen wij nieuwe of beschadigde wanden voorzien van glasweefselbehang of vliesbehang.

Nieuwsgierig geworden?

Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte op maat

Schuiven naar boven